google-site-verification=WyXYPaKHnFr6IosBRfXROGwiu3izL-ZzRjimJEhiiuA

0893638663
046 665480

Меню
Меню

За нас

Електронният магазин https://stroitelni-materiali.eu е собственост на „АВС – Инженеринг -Н“ ООД.  Създадена през 1992 г. с основна дейност строителство и търговия със строителни материали, фирмата успешно се развива и в електронната търговияОтлично обслужване и високо качество на предлаганите стоки – това са приоритетите на фирмата! През годините успяваме да изградим партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като работим с минимални надценки и консултираме в областта на строителството и ремонтите.

“АВС - Инженеринг – Н” ООД   разполага с два развити търговски обекта. През август 2017 г. в гр. Ямбол беше открит "ABC Строителен Хипермаркет". С повече от 6000 кв. м. търговска площ и обширен паркинг с над 100 паркоместа, просторният хипермаркет радва клиентите си с приветлива атмосфера. Функционалната подредба и организация, помагат на посетителите лесно да открият това, което им е необходимо, за да изградят своя мечтан дом.

На първия етаж са разположени сектори Осветителни тела, Ръчни ел. инструменти, Бои и мазилки, Обзавеждане за баня, Ел. материали, Железария, ВиК, Отопление,  Врати, Ламиниран паркет, Тапети и балатуми, Градина. Особено място е отредено за продажба на богата гама от бои, тонирани на място.

На втория етаж са разположени Домашни потреби, Сувенири, Почистващи препарати, Детски играчки и Мебели, а клиентите с деца с удоволствие се възползват и от детския кът с кафе-сладкарница. В двора на хипермаркета работи и бистро „НиРа“ като по този начин се изгради един съвременен комплекс за цялото семейство.

Търговска база 2 е вторият значим обект на фирмата, намиращ се на 500 м. от Строителен Хипермаркет “АВС”, на южната дъга на околовръстно шосе – Ямбол. Там могат да бъдат закупени всички едрогабаритни стоки, както и да бъдат изработени метални заготовки в лицензирания арматурен двор на фирмата.

“АВС - Инженеринг – Н” ООД  

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки