Свържете се с нас
0893638663; 046 665480

Меню
Меню

За нас

“АВС - Инженеринг – Н” ООД е създадена през 1992 г. с основна дейност строителство и търговия със строителни материалиОтлично обслужване и високо качество на предлаганите стоки – това са приоритетите на фирмата! През годините фирмата успя да изгради партньорски взаимоотношения със своите клиенти.

 “АВС - Инженеринг – Н” ООД   разполага с два развити търговски обекта. 2017 г. в гр. Ямбол беше открит Строителен Хипермаркет „АВС“.

С повече от 6000 кв. м. търговска площ и обширен паркинг с над 100 паркоместа, просторният хипермаркет радва клиентите си с приветлива атмосфера. Функционалната подредба и организация, помагат на посетителите лесно да открият това, което им е необходимо, за да изградят своя мечтан дом.

На първия етаж са разположени сектори Осветителни тела, Ръчни ел. инструменти, Бои и мазилки, Обзавеждане за баня, Ел. материали, Железария, ВиК, Отопление,  Врати, Ламиниран паркет, Тапети и балатуми, Градина. Особено място е отредено за продажба на богата гама от бои, тонирани на място.

На втория етаж са разположени Домашни потреби, Сувенири, Почистващи препарати, Детски играчки и Мебели, а клиентите с деца с удоволствие се възползват и от детския кът с кафе-сладкарница.

Всички едрогабаритни стоки могат да бъдат закупени в Търговска база 2, намираща се на 500 м. от Строителен Хипермаркет “АВС”, на южната дъга на околовръстен път – Ямбол.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки