google-site-verification=WyXYPaKHnFr6IosBRfXROGwiu3izL-ZzRjimJEhiiuA

0893638663
046 665480

Меню
Меню

Как да поръчате своя безплатен 3D проект?

Предстои Ви ремонт или покупка на цялостно обзавеждане за баня? Може би имате идеи и въпроси отнасящи се за предстоящите промени във визията на сегашата баня.

Понякога е трудно да си представите всичко и то в най-малките подробности. Нашият интериорен дизайнер ще Ви помогне да визуализирате своята баня мечта чрез индивидуални изготвен за вас 3D проект, базиран на вашите предпочитания. Цел на 3D визуализацията е да Ви предоставим по–добра пространствена ориентация за подредбата на фаянса и оборудването в помещението. Имате възможност да се възползвате от изготвянето на безплатен 3D проект, която ще ви помогне да видите идеите си реализирани в jpg- формат.

Как да поръчате своя безплатен 3D проект? 

Стъпка 1 – Изберете интериорно решение:

Разгледайте нашите интериорни решения за баня от секцията Интериори за баня.

Кликнете върху бутон „ Поръчка на 3D Проект” и натиснете бутон „КУПИ“, за да го добавите към количката си в горния десен ъгъл.

Стъпка 2 – Преглед на поръчката:

Преглед на количката – тук имате възможност да прегледате своята поръчка, както и да  премахнете продукта, ако сте го добавили излишно.

***Изготвянето на 3D проект се извършва безплатно при закупуване на плочки за баня от нас. При заявка на 3D визуализация се заплащат авансово 50 лв капаро, които след закупуване плочките се приспадат в пълен размер от стойността на поръчката. В случай, че не желаете да направите поръчка на фаянс за баня, авансът от 50 лв не се връща.

Стъпка 3 - Попълване на Вашата схема:

За ваше улеснение, сме създали модул - 3D Form, в който лесно можете да въведете формата и размерите на вашата баня, както и да изберете санитарно оборудване и да оставите пояснения за дизайн по ваш избор.

Стъпка 4 – Изпълнение на поръчката:

След попълване на формата, наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката. Ще получите и проформа - фактура на посочен от Вас e-mail адрес, за да осъществите плащане по банков път до 2 работни дни.

Вашият проект ще бъде изготвен в рамките на 3 работни дни след като получите фактура от нас за извършеното от Вас плащане.

 Информация за плащане по банков път можете да намерите тук.

 * След като извършите вашето заплащане,  ще получите фактура с индивидуален номер, който е задължително трябва да съхраните, той ще Ви бъде необходим в етапа на поръчка на фаянс и ще Ви гарантира приспадане на стойността на 3D проекта от стойността на поръчката.

* 3D проектите, поръчани online се заплащат единствено по банков път. 

* В рамките на 3 работни дни получавате 3D визуализация. Очакваме Вашето одобрение. В случай, че имате забележки към подредбата на плочките, ние Ви даваме възможност за две безплатни корекции.

* В случай, че не желаете да направите поръчка на фаянс за баня, авансът от 50 лв не се връща.

За да се изработи 3D дизайн е необходимо да попълните бланката с точните размери, /ако слагате гипсокартон или друго, размера трябва да е взет след поставянето му, моля посочете къде се намират изходите на тръбите за канал и вода/. Нашият дизайнер ще изработи за Вас 3D визуализация на помещението с избраните от Вас продукти, според вашите желания и идеи за дизайн.  След завършване на 3D визуализацията ще бъдат изготвени количествени сметки. Когато 3D Проектът e одобрен от Вас ще Ви бъде изпратен подробен финален вариант на посочения от Вас е-mail.

За всякакви въпроси и запитвания не се колебайте да се свържете с нас- нашите служители ще бъдат максимално изчерпателни и ще Ви предоставят всичката информация от която се нуждаете.

За връзка с нас и повече информация на телефон: 

+359 46 665480 / +359 893 638 663

или на е-мейл: [email protected]

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки