google-site-verification=WyXYPaKHnFr6IosBRfXROGwiu3izL-ZzRjimJEhiiuA

0893638663
046 665480

Меню
Меню

Доставка

  1. Доставка
  2. Доставка на поръчана от онлайн магазина стока се извършва само до адреси на територията на Република България. Получаването на стоката става само след подписване на документ от страна на купувача, удостоверяващ приемо-предаването ѝ. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
  • 1. За стоки поръчани до 14 часа българско време - до 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.
  • 2. За стоки поръчани след 14 часа българско време – до 96 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
  1. 2. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
  2. Стоките следва да бъдат прегледани внимателно от ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА или упълномощено от него лице по време на доставката.

3.1 В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.

3.2 КЛИЕНТЪТ трябва незабавно да уведоми доставчика/куриера за евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка.

3.3 ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера/доставчика, в който да бъдат детайлно описани констатираните дефекти и незабавно да се свърже с ТЪРГОВЕЦА на посочените телефони в секция Контакти.

3.4 При липса на забележки от страна на КЛИЕНТА, при приемане на доставката, всички и всякакви последващи претенции за външни видими дефекти по получената стока както и незначителни несъответствия се считат за неоснователни и не следва да бъдат удовлетворявани.

 

  1. 4. Доставчикът си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица, Доставчикът уведомява потребителя/клиента за изчерпването й, чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес, или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на Доставчика, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

 

  1. 5. Всички представени на сайта и/или продавани в онлайн магазина стоки са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. 112-115 от ЗЗП. Търговската гаранция не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. 

Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 ЗЗП са помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите. При възникване на спор, свързан с онлайн продажба можете да ползвате и сайта ОРС

  1. 6. Потребителят трябва да заяви желанието си за отказ от стоките, като попълни формуляр за връщане. Разходите за връщане на стоките се поемат от ПОТРЕБИТЕЛЯ.

 

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки